vrijdag 14 juli 2017

Roche Diabetes Care en mySugr

Roche Diabetes Care is de exclusieve aandeelhouder van mySugr geworden. Voor wie mySugr niet kent: het is zowat de meest gebruikte 'diabetes' app die momenteel beschikbaar is. In mijn verslag van ATTD heb ik al even aangehaald dat er een samenwerking was tussen mySugr en Roche. Door nu aandeelhouder te worden zal Roche de internationale groei van het digitale diabetesmanagementplatform van mySugr helpen versnellen.
Ik ontving een mailtje van de persverantwoordelijke van Roche Diabetes Care met wat meer uitleg:

"Ik kan me voorstellen dat je je nu afvraagt “wat betekent dit voor de mySugr en Accu-Chek oplossingen waarvan ik gebruik maak?” of “wat als ik een andere oplossing dan Accu-Chek gebruik, zal ik de mySugr app nog steeds kunnen blijven gebruiken?” ofnog “hoe zullen mensen met diabetes hiervan kunnen genieten?” – en ik ben verheugd om wat achtergrondinformatie met jou te delen.
De mySugr app zal een belangrijk deel worden van een nieuw, open en patiëntgericht digitaal gezondheidsecosysteem dat Roche Diabetes Care aan het opzetten is. Door onze krachten te bundelen, zullen we enerzijds het wereldwijde bereik van de mySugr oplossing kunnen uitbreiden en anderzijds een leidend diabetesmanagementplatform kunnen opbouwen, dat een echte onmisbare partner kan worden om mensen met diabetes wereldwijd kunnen helpen met hun dagelijkse therapieroutine. Het echte voordeel voor de gebruikers is dat beide ondernemingen de toegang verbeteren tot een slimme oplossing die een combinatie vormt van de Accu-Chek en de mySugr oplossingen, waarvan is bewezen dat ze het diabetesbeheer toegankelijker en eenvoudiger maken voor nu al miljoenen mensen wereldwijd. Bovendien zullen de gebruikers toegang hebben tot het volledige digitale gezondheidsecosysteem van Roche Diabetes Care en zullen ze kunnen genieten van de toekomstige oplossingen in ontwikkeling. Door dit open ecosysteem, zal u de mySugr app kunnen blijven gebruiken met om het even welke oplossing die u vandaag gebruikt, ook al is dit vandaag misschien geen Accu-Chek oplossing."

We zien dus dat apps meer en meer interesse krijgen van de grote spelers op de markt, iets wat we natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen! Hoe meer men investeert in apps hoe beter de kwaliteit.

Gebruiken jullie een 'diabetes' app om je diabetes te managen? Welke app verkies je? Laat het weten op de Facebook pagina van mijn blog of in de commentaren onderaan dit artikel.2 opmerkingen:

  1. Howdy superb blog! Does running a blog such as this require a large amount of work? I have very little knowledge of computer programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic however I just had to ask. Many thanks! all of craigslist

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Depends on how much you would like to publish updates. Creating a blog is really simple. I use Blogger for this blog.

      Verwijderen