maandag 14 november 2016

Wereld Diabetes Dag: 14 november!

Vandaag is het Wereld Diabetes Dag! Vorig jaar heb ik al een stukje geschreven over het hoe en waarom van deze dag: Klik hier!
Dit jaar zou ik graag enkele mensen nomineren als mijn #HypoHeroes. Op de eerste plaats mijn familie die mij altijd steunt. Vooral mijn vrouwtje omdat het niet altijd makkelijk is. Hypo's komen altijd ongelegen en het vraagt ook van haar het nodige geduld om daar mee om te gaan, zeker als er stemmingswisselingen aan te pas komen. Mijn vrienden en collega's om mij te accepteren zoals ik ben en daar nooit een punt van maken. Mijn diabetesteam in UZ Leuven en ook het vroegere team in Geel om mij steeds goed te begeleiden en mij de mogelijkheid en de middelen te geven om mezelf zo goed mogelijk te behandelen.

Verder nomineer ik collega blogger Cathy van "Aan Tafel met Type 1 diabetes" omdat zij er van het begin voor mij was via het diabetesforum. Cathy is er altijd en voor iedereen en dat verdient een dikke pluim! Bedankt Cathy voor je harde werk en inspanningen die je levert, voor de positieve noot en de onvoorwaardelijke steun aan iedereen van het diabetesforum!


2 opmerkingen:

  1. Wat een emotioneel moment Kevin. Ik vind dit heel erg mooi om te lezen. Jullie liggen me nauw aan het hart. Het is en blijft een rotziekte en ik hoop dat we ooit mogen zeggen: ik had diabetes. Bedankt aan jou ook, voor je inzet, je devotie en de mensen die ook jij opvangt en informeert.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Cathy! Deze blog helpt me ook om mijn ziekte te accepteren door erover te schrijven. Voelen dat mensen begrijpen wat ik schrijf en dezelfde ervaringen delen, mensen ontmoeten en samen erover praten, horen dat we elkaar verstaan... Er is voor mij geen betere psychische uitlaatklep.

      Verwijderen