donderdag 20 oktober 2016

Medtronic Diabetes Community Exchange

Binnenkort mag ik op reis! Medtronic heeft me gevraagd om samen met collega Cathy van "Aan Tafel met Type 1 diabetes" als Belgische bloggers deel te nemen aan de Medtronic Diabetes Community Exchange in Barcelona.
Tijdens dit internationale event krijgen we informatie over de visie van Medtronic Diabetes, hypoglycemie management en de laatste technologieën.

Verder krijgen we de mogelijkheid om onze ervaringen te delen en te bespreken en deel te nemen aan panels om inzicht te krijgen op welk gebied Medtronic haar producten kan verbeteren. Medtronic wil ook graag weten welke nieuwe producten en diensten ze kunnen ontwikkelen om ons beter te kunnen helpen.

Daarom doe ik een oproep naar jullie, mijn lezers, om jullie bedenkingen/vragen/ideeën aan mij, of Cathy, door te sturen zodat ik deze kan meenemen naar Barcelona. Op die manier kunnen we de Belgische "community" op een goede manier vertegenwoordigen. Je kan mij contacteren via het contactformulier aan de rechterkant op deze blog of via de Facebook pagina. (https://www.facebook.com/diablog.be/)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten