donderdag 6 oktober 2016

Diabetic Cyclist Blog is niet meer...

... welkom DiaBlog.be!

Wat begon als een blog over sporten met diabetes is gegroeid naar een algemene diabetes blog. Er zijn ondertussen heel wat sporters met diabetes die hun ervaring delen via forums, blogs en sociale media en dat ook veel beter doen dan ik. Daarom heb ik beslist om deze blog te veralgemenen en zal ik me meer toespitsen op leven met diabetes, research naar genezing van diabetes, behandeling van diabetes, nieuwe producten die het leven met diabetes aangenamer maken, ... Geen paniek: sport zal nog steeds een onderdeel blijven uitmaken van deze blog.

Bij deze aanpassing hoort dus ook een nieuwe naam: DiaBlog. Mijn blog is nu bereikbaar via http://www.diablog.be. Ook de bijhorende Facebookpagina zal aangepast worden aan de nieuwe stijl.

Veel leesplezier! Suggesties voor artikelen zijn nog altijd welkom, je kan me contacteren via de Facebook pagina of via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten