woensdag 29 januari 2014

De stappenteller - week 1

Gedurende de eerste week met de stappenteller was het de bedoeling dat ik niets aan mijn dagelijkse routines aanpas. Op die manier krijg ik een beeld van hoe veel /weinig stappen ik per dag in een week zet.

Het resultaat spreekt voor zich:
Klik op afbeelding om te vergroten.

Met 10.000 stappen per dag zou je er een gezondere levensstijl op na houden. Ik kom deze week dus slechts aan 32.847 (4.692 gemiddeld per dag)... terwijl ik er 70.000 zou moeten halen.

Er is dus werk aan de winkel en vanaf volgende maandag ga ik er op letten om meer te wandelen. Op werkdagen (vrijdag, zaterdag en dinsdag) ligt het aantal stappen duidelijk hoger. Ik zal dus vooral op mijn vrije dagen een extra inspanning moeten leveren. Of dit haalbaar is vertel ik je over 2 weken...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten