maandag 26 augustus 2013

SPIbelt

De SPIbelt (SPI staat voor 'Small Personal Item') is niet zomaar een gadget! Dit ding is ongelooflijk handig en veelzijdig...
Een must-have voor elke pompgebruiker als je het mij vraagt. Sinds ik fulltime pompgebruiker ben en ik nogal eens met de fiets durft te rijden heb ik een plaats nodig om de pomp op te bergen. In een wielertenue is daarvoor geen plaatst of je moet de leiding vanonder je kleding door naar je achterzak laten lopen. Niet echt praktisch... Gelukkig biedt de SPIbelt hiervoor een oplossing! De SPIbelt bestaat uit een riem en een tasje dat gemaakt is van zeer rekbare stof. Dat maakt dat het geheel zeer compact is en heel comfortabel draagt onder de kleding. Het zakje rekt zo fel dat je er heel wat spullen in kwijt kan, dat de riem steeds goed aangespannen blijft en niet begint te wiebelen en dat het zelfs in lege toestand heel compact blijft.


De versie die ik heb heeft een speciale doorvoer voor de leiding van de insulinepomp, super! Er zijn uiteraard ook versie voor niet-diabeten. Je hebt ze in alle vormen, maten en kleuren. Eigenlijk kan ik dit tasje echt aan iedereen aanraden. Je kan er echt alles in kwijt! GSM, portefeuille, MP3 speler, ... Tijdens het joggen, lopen, fietsen, wandelen, geocachen, festivalbezoeken, daguitstappen, ... bewijst de SPIbelt echt zijn nut. In plaatst van al je spullen op te bergen in een buideltas bijvoorbeeld kan je evengoed de SPIbelt dragen onder/boven je kleren. Als je hem onder je kleding draagt ben je trouwens ook beter beschermt tegen diefstal.


Bestellen kan via: http://www.spibelt.nl/
Ze zijn trouwens echt niet duur!

3 opmerkingen:

  1. hé Kevin, gebruik je die spibelt nog steeds ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jazeker! En ik ben er nog steeds zeer tevreden over! Blijft een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misschien leuk om te vermelden dat we nu een speciale actie hebben voor al onze SPIbelts voor diabetici, via Diabesliga. Als je lid bent van de Diabetesliga, kijk dan even in het magazine van maart/ april!

    BeantwoordenVerwijderen